Το παρόν περιεχόμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Όλγας Μανωλίτση και είναι μέρος του προς δημοσίευση βιβλίου της. Οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναδημοσίευση απαγορεύεται χωρίς γραπτή άδεια της συγγραφέα.
Εκτέλεση
- Κρατάμε το βούτυρο και 2-3 κουταλιές αλεύρι στην άκρη.
- Σε ένα ευρύχωρο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο και το baking powder
- Τρίβουμε το μείγμα με τις παλάμες μας να ομογενοποιηθεί
- Προσθέτουμε τα αυγά, τη φέτα (θρυμματισμένη στο χέρι), το γιαούρτι, το γάλα και το πιπέρι
- Ανακατεύουμε με το χέρι δημιουργώντας μια αρκετά μαλακή ζύμη
- Αδειάζουμε τη ζύμη μας σε ένα λαδωμένο ταψί έτσι ώστε να μην είναι πάνω από 2 εκατοστά σε πάχος
- Ψήνουμε στους 200o C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά. Αν ο φούρνος μας δεν έχει λειτουργία αέρα, ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180o C για περίπου 40 λεπτά