ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
3ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Παρασκευή 10 Μαρτίου 2013
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR
17:00 -17:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
17:15- 19:15 Βασικές έννοιες διοίκησης μικρών επιχειρήσεων καταλυμάτων & εστίασης – Αθανάσιος Λαλούμης, Ακαδημαϊκός Συνεργάτης ΠΑ.Δ.Α. F&B Manager
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR
9:45 -10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
10:00-10:30 Χαιρετισμοί
10:30-12:00 Η σημασία του storytelling : σχεδιάζω και επικοινωνώ την ιδέα μου- Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτης περιοδικού εστίασης.
12:00- 12:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12:15 – 15:00 – Οροφοκομία (Housekeeping) Γιώργος Καλογερόπουλος, Εκπαιδευτής Τεχνικών Μαθημάτων Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου
15:00-15:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
15:15- 16:15 Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών – Γιώργος Καλογερόπουλος, Εκπαιδευτής Τεχνικών Μαθημάτων Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου
Κυριακή 12 Μαρτίου 2023
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR
9:45 – 10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
10:00 -11:30 Εργαλεία και τεχνικές εφαρμογής των βασικών αρχών του τουριστικού digital marketing σε κάθε επιχείρηση φιλοξενίας: προώθηση της επιχείρησής μου μέσω social media.
-Επιτυχημένα παραδείγματα storytelling σε σύγχρονες επιχειρήσεις φιλοξενίας –Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτης περιοδικού εστίασης.
11:30 – 11:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 11:45 – 19:00 Κοστολόγηση – τιμολόγηση καταλυμάτων & εστίασης (θεωρητικό & εργαστηριακό) Αθανάσιος Λαλούμης, Ακαδημαϊκός Συνεργάτης ΠΑ.Δ.Α. F&B Manager