Απόσπασμα από άρθρο του Γαστρονόμου
Τυροκομείο Καστοριάς Eurofood, Άργος Ορεστικό Καστοριάς
Ομόφωνα είπαμε: «Αυτό είναι κασέρι!». Πολύ τυπικό παραδοσιακό κασέρι, με ωραία οξύτητα και ελαφριά γαλακτική αψάδα στο άρωμα. Πολύπλοκη γεύση με αρκετά βοτανικά στοιχεία και ωραία πιπεράτη επίγευση – «τσούζει» ευγενικά. Είναι υπέροχο ως επιτραπέζιο, αλλά θα μπορούσε να μπει και στη μαγειρική, π.χ. να τυλίξουμε σε μια πολύ λεπτή φέτα κασεριού μια γαρίδα και ύστερα να το πανάρουμε, όπως συνήθιζε να κάνει ο Λαζάρου σε μια παλιότερη συνταγή του.
Πηγή: Γαστρονόμος