Κρεοπωλείο στη Λευκάδα από το 1950. Αν υπάρχει ένα είδος κρέατος που καταναλώνεται περισσότερο από κάθε άλλο αυτό είναι το μοσχαρίσιο. Και αυτό είναι μάλλον τόσο λογικό όσο και αναγκαίο. Η μεγάλη θρεπτική του αξία σε καθαρή πρωτεΐνη, ανόργανα στοιχεία όπως ο σίδηρος, βιταμίνη Β12 και χαμηλού σχετικά λίπους το καθιστά αναγκαίο στην διατροφική πυραμίδα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κρεοπωλείο Δουβίτσας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί